5 gode oplevelser og aktiviteter for ham, der gerne vil finde en kæreste

Mand der leder efter kærlighed
5 gode oplevelser og aktiviteter for ham, der gerne vil finde en kæreste
Henrik Andersen
-
18/08/2020
-

Hjælp en ven med at finde kærligheden ved at give ham en gave eller en idé til en aktivitet, der hjælper ham godt på vej. Herunder får du fem sjove og søde gaveidéer, der måske fører ham til den eneste ene.

Der kommer et tidspunkt, hvor det ville være dejligt med en kæreste. Måske er din kammerat netop kommet ovenpå efter et brud og er nu klar til en ny kæreste. Det kan også være han er ungkarle-typen, som du synes, trænger til en fast kæreste. Uanset hvad, så er der rig mulighed for at hjælpe ham med at komme op og ud og i gang.

Gode gaveidéer

Hvis diverse datingapps ikke har givet pote, er der heldigvis stadig mange andre måder han kan møde en kæreste på. Det gælder om at få ham ud i livet og møde nye mennesker, så han får gode oplevelser.

Speeddating

Denne form for dating er en virkelig nem og hyggelig måde at møde nye mennesker på. Typisk sidder deltagerne ved borde og taler sammen i et eller to minutter. Når tiden er gået, ringer en klokke, og der skal rykkes videre til næste person. Efter eventen skal der evalueres, om der er en potentiel kæreste blandt deltagerne.

Ophold på højskole

Den bedste måde at finde en kæreste på er at komme ud i livet og møde nye mennesker. Et højskoleophold er en genial måde at komme ud i et helt nyt miljø. Og så er du næsten sikret, at der er masser at snakke om.

En tur i singleklub

Hvis han har mod på det, findes der faktisk såkaldte singleklubber, hvor der er muligt at møde andre singler, der er på udkig efter en at date. Måske er det netop her, han møder sin næste kæreste.

Leg Kirsten giftekniv

Har du en single i dit netværk, som du tænker kunne være noget for din ven? Det kan være en kollega eller bekendt, som du ved er single. Prøv at arrangere en blind date for dem. Det kan være, det bliver en kæmpe succes.

En Body SDS-behandling

Denne behandling løsner op for både psykiske og fysiske problemer, der måske har stået i vejen for din vens lyst til at komme ud på datingmarkedet. En body session med varig effekt kan være det sidste skub, han har brug for.

Copyright 2022 - Pilanto Aps