Idéer til en god overraskelse til ham, der elsker oplevelser

Balloner og konfetti
Idéer til en god overraskelse til ham, der elsker oplevelser
Henrik Andersen
-
27/03/2020
-

De idéer til en god overraskelse til ham, der elsker oplevelser, som du får herunder, kan inspirere dig til den næste fødselsdagsgave. Eller måske bare til at glæde ham, du holder af. Brug tid sammen, og oplev noget, der ellers ikke sker til dagligt – en god oplevelse er den bedste gave, og den behøver ikke koste noget.  

Prøv noget nyt sammen, eller lad ham opleve det, han altid har drømt om – en tur i drømmebilen på racerbanen? En skønt weekendophold? Eller et hop i faldskærm? Mulighederne er uendelige, og det hele fås som gavekort, der bestilles online.

Book tid og sted til oplevelsen, eller lad ham selv booke, når det passer ham. Herunder får du i hvert fald lidt inspiration til, hvad du kan give ham, der elske oplevelser.

Giv et gavekort, eller planlæg selv!

Når du gerne vil overraske ham, der elsker oplevelser, kan du vælge at give et gavekort. Et oplevelsesgavekort er nemt at bestille online eller købe i dit lokale supermarked.

Fordelen ved at bestille et gavekort er, at du slipper for at arrangere og planlægge – gør det til noget særligt, og overræk det f.eks. med en stor håndfuld balloner.  

Ønsker du at gøre det mere personligt eller arrangere noget, der ikke koster noget, kan du selv stå for planlægningen. Overrask ham du holder af med en hel dag af overraskelser – lækkert morgenmad, en gåtur, en hyggelig film i sofaen, skøn aftensmad og måske en godt glas vin. En oplevelse er en oplevelse, uanset om den koster noget eller ej.

Find inspiration blandt idéerne her til en god overraskelse til ham, der elsker oplevelser

Gavekort til oplevelser findes i forskellige kategorier – action, mad eller udflugt. Overvej, hvad ham du holder af, vil sætte mest pris på.

Skal der være fart over feltet?

En tur på racerbane i en Ferrari eller den drømmebil, som han sikkert aldrig får råd til at købe? Book en tur, han med garanti aldrig glemmer.

Eller hvad med et faldskærmsudspring? Adrenalin-junkien får med garanti én på opleveren med et faldskærmsudspring – og så behøver han ikke have prøvet det før, for en professionel hopper med.

Handler det om mad?

En tur på restaurant er den gastronomiske forkælelse, som enhver madelsker, vil sætte pris på. Nye retter i nye omgivelser er en oplevelse i sig selv, og en god aktivet at dele på tomandshånd eller i en gruppe.

Til den mere uformelle madoplevelse kan du vælge et gavekort til pølsevognen.

Tag ham med ud at se!

Gavekort til weekend get-away i Danmark eller udlandet findes i alle prisklasser og inkluderer ofte både mad og vin. Til den rejselystne kan du overveje gavekort til et rejsebureau, eller blot tage ham med på en gratis tur ud i det blå.

Find ideer til flere gode oplevelser til ham lige her.

Copyright 2022 - Pilanto Aps